• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
nap1-1
Tilbage til gaver

THE NAP PILLOW – 2 HOVEDPUDER

560DKK

Download

Fra det danske firma The Nap, får du 2 stk. af deres mega populære hovedpuder. Oplev en justerbar, innovativ pude designet til at imødekomme dine unikke behov. En god soveposition er essentiel, og med NapPillow™ kan du nemt fjerne eller tilføje fyld for at opnå den perfekte pude skræddersyet specielt til dig. Alle sover jo forskelligt, og derfor skal din hovedpude kunne tilpasse sig dig, din soveposition og din krop. Efter en lang række  tests af prototyper har The Nap designet den perfekte pude, som giver alle den rette støtte, takket være dens justerbare funktionalitet.

NapPillow™ har to forskellige sider: Siden med blå syninger indeholder Cold Touch®-teknologi, som sikrer en køligere pude end normalt. Den hvide side er lavet af økologisk bambus og tilbyder ultra-blød varme i de koldere måneder. Det vil sige, at NapPillow kan bruges optimalt hele året rundt. Puderne er fyldt med revet memory-skum, som tilpasser sig fleksibelt til din krop og nakke uden at miste formen eller blive for hårdt, hvilket sikrer en behagelig og smertefri søvnoplevelse.

 

Puderne har en flot størrelse på 70×50 cm, de er allergivenlige, og betrækket er Oeko-Tex certificeret.

certificate

OEKO-TEX 100

Tekstilprodukter der er OEKO-TEX mærkede, kan betragtes som kropsvenlige produkter. OEKO-TEX mærket er din garanti for, at varen er blevet kontrolleret for indholdet af sundhedsskadelige kemikalier. Rigtigt mange tekstiler på markedet indeholder skadelige stoffer, som ikke forsvinder ved vask, det kan være et problem da mange af stofferne kan være kræftfremkaldende eller allergi fremkaldende. Med OEKO-TEX mærket, er du sikret et ”rent” produkt.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

THE NAP PILLOW – 2 HOVEDPUDER

560DKK