• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
tromgave6-1
Tilbage til gaver

TROMBORG – Bestsellers

250DKK

Download

Naturlig og økologisk hudpleje med fokus på bæredygtighed og sikre ingredienser

Dette gavesæt fra danske Tromborg indeholder 2 produkter til den daglige pleje af både krop og læber. Du får 200 ml Aroma Therapy Bath & Shower Wash, som er et luksusprodukt, der tilfører kroppen fugt ud over at vaske skånsomt. De æteriske olier fra økologisk ingefær er ikke blot tilsat for den skønne dufts skyld, men også for deres aktive virkning og plejende egenskaber. Ingefær har været brugt både medicinsk og kulinarisk gennem mange tusinde år. Den er beroligende, opløftende og virker stimulerende og nervestyrkende. Derudover får du også 50 ml Aroma Therapy Body Lotion, som udover at tilføre fugt også giver huden elasticitet og virker cellefornyende. Lotionen indeholder økologiske, æteriske olier i form af både aloe vera, hvedkim, macadamianøddeolie og kamilleekstrakt. Den perfekte creme til kroppen efter et afslappende bad.

 

Tromborg er et dansk ejet familieforetagende grundlagt i 2003 af Marianne Tromborg. Virksomheden producerer deres hudplejeprodukter på egen fabrik beliggende i den skønneste natur i Danmark. Tromborg har eget laboratorium, forsknings- og produktionsfaciliteter. Miljøvenlig produktion og udvikling er nøgleord hos Tromborg, og alt foregår bæredygtigt under størst mulig hensyntagen til det omgivende miljø. Intern forskning og udvikling, som især er kendetegnet ved Tromborgs egen biokemiker, ligger til grund for Tromborgs succes med særlig vægt på naturlige bio-aktive ingredienser, økologi og grøn teknologi. For at underbygge en miljøvenlig produktion har Tromborg gennem årene nøje udvalgt råvareleverandører, der så vidt muligt er lokaliseret i nærområderne for at undgå lange og unødvendige transportveje. Og gennem et tæt samarbejde er fundamentet skabt for, at Tromborg i dag kan følge deres råvarer såsom urter og planter fra mark til krukke for at sikre både den bedst mulige kvalitet, og at det økologiske fokus bibeholdes. Læs mere om Tromborgs fokus på bæredygtighed HER

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

TROMBORG – Bestsellers

250DKK