• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
tromgave6-1
Tilbage til gaver

TROMBORG – Daily Care & Håndklæder

800DKK

Download

Naturlig og økologisk hudpleje med fokus på bæredygtighed og sikre ingredienser

Dette flotte gavesæt indeholder 7 lækre produkter til den daglige pleje af både krop, ansigt og læber. Sættet indeholder 200 ml Aroma Therapy Deluxe Soap Ginger. En lækker og velduftende håndsæbe med aromaterapi fra den skønneste, økologiske ingefær. Blødgør, fugter og plejer hænderne. Dernæst følger 75 ml Aroma Therapy Deluxe Herbal Hand Cream – En fantastisk blødgørende, nærende håndcreme fyldt med naturens egne mirakler fra bl.a. shea butter og aloe vera, der reparerer, lindrer og er magiske fugtgivere. I sættet finder du også en 200 ml Aroma Therapy Bath & Shower Wash, som er et luksusprodukt, der tilfører kroppen fugt ud over at vaske skånsomt. De æteriske olier fra økologisk ingefær er ikke blot tilsat for den skønne dufts skyld, men også for deres aktive virkning og plejende egenskaber. Du får også 50 ml Aroma Therapy Body Lotion, som udover at tilføre fugt også giver huden elasticitet og virker cellefornyende. Lotionen indeholder økologiske, æteriske olier i form af både aloe vera, hvedkim, macadamianøddeolie og kamilleekstrakt. Den perfekte creme til kroppen efter et afslappende bad. Dernæst følger 4 stk. genanvendelige, økologiske Bamboo Cotton Pads, der leveres i praktisk net til opbevaring, samt 15 ml Deluxe Face Cream, som er en kombineret dag- og natcreme med langtidsvarende fugtbinding og nedsættelse af overfølsomhedsreaktioner. Cremen absorberes øjeblikkeligt og giver huden en silkeblød overflade. Endelig får du også Tromborgs populære Lip Cure, der blødgør samt modvirker udtørrede og sprukne læber. Den helende creme har en silkeblød tekstur, er fyldt med aktive, økologiske planteolier, sheasmør og E-vitamin… og er desuden ideel som natkur.

 

Som prikken over i’et sluttet sættet af med 2 store, super bløde Kirkeby badehåndklæder fra danske FDB Møbler. De kommer i størrelsen 140×70 cm – i en smuk beige nuance, og vævet af 100% Svanemærket, økologisk bomuld. Svanemærkede tekstilprodukter skal være blandt de miljømæssigt bedste på markedet. Det betyder bl.a. at den bomuld, der bruges i svanemærket tøj, skal være 100% økologisk. FDB Møblers historie rækker tilbage til 1942, og er den dag i dag et anerkendt brand, der er kendetegnet ved høj kvalitet der er til at betale, nostalgi, retro og indbegrebet af dansk design. Derudover vil FDB Møbler være Danmarks mest ansvarlige møbelvirksomhed. Det er deres fundament og udgangspunktet for alt, hvad de foretager sig. De eneste aftryk, de vil sætte, er historier i de menneskers liv, der har følt sig hjemme i deres møbler og andre produkter. FDB Møbler vil ganske enkelt tage ansvar og bidrage på alle mulige måder til en mere bæredygtig fremtid.

 

Tromborg er et dansk ejet familieforetagende grundlagt i 2003 af Marianne Tromborg. Virksomheden producerer deres hudplejeprodukter på egen fabrik beliggende i den skønneste natur i Danmark. Tromborg har eget laboratorium, forsknings- og produktionsfaciliteter. Miljøvenlig produktion og udvikling er nøgleord hos Tromborg, og alt foregår så bæredygtigt som muligt under størst mulig hensyntagen til det omgivende miljø. For at underbygge en miljøvenlig produktion har Tromborg gennem årene nøje udvalgt råvareleverandører, der så vidt muligt er lokaliseret i nærområderne for at undgå lange og unødvendige transportveje. Og gennem et tæt samarbejde er fundamentet skabt for, at Tromborg i dag kan følge deres råvarer såsom urter og planter fra mark til krukke for at sikre både den bedst mulige kvalitet, og at det økologiske fokus bibeholdes. Læs mere om Tromborgs fokus på bæredygtighed HER

certificate

SVANEMÆRKET

Svanemærket tildeles udelukkende varer, der er særligt skånsomme for miljø og sundhed – uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Målet med miljømærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Derfor ser Svanemærket på hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs – til gavn for mennesker, miljø og for jordens ressourcer.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

TROMBORG – Daily Care & Håndklæder

800DKK