• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
turigave2-1
Tilbage til gaver

TURIFORM – Sommerdyne Andedun

400DKK

Download

Designet og produceret i Danmark

Alle dyner fra danske Turiform er udviklet, designet og produceret i Danmark. Med fokus på høj kvalitet, dyrevelfærd og en minimal påvirkning af miljøet, sender Turiform et klart og entydigt signal om, at de VIL den bæredygtige udvikling. 

 

Denne lækre, svale dyne har fyld af moskus andedun, og er certificeret med det internationale DownPass certifikat, der er din garanti for at de højeste dyreetiske standarder overholdes. Sættet er desuden Nomite certifikatet, hvilket betyder at våret er så tætvævet, at husstøvmider ikke kan trænge ind i dynen og puden. Dynen måler 140 x 200 cm.

certificate

DOWN PASS

Downpass certificeringen betyder helt enkelt at du kan spore, hvor i verden de dun og fjer i dit produkt oprindes fra. Dette er certifikat er til for at kunne opretholde en høj standard og ægthed af dunprodukter, samt for at sikre at dyrevelfærden er i orden. Downpass har strenge krav og årlige inspektioner. Certificeringen består af et nummer, som kan spores til en leverandør, der har oplysningerne omkring hvor indholdet har oprindelse.

certificate

OEKO-TEX 100

Tekstilprodukter der er OEKO-TEX mærkede, kan betragtes som kropsvenlige produkter. OEKO-TEX mærket er din garanti for, at varen er blevet kontrolleret for indholdet af sundhedsskadelige kemikalier. Rigtigt mange tekstiler på markedet indeholder skadelige stoffer, som ikke forsvinder ved vask, det kan være et problem da mange af stofferne kan være kræftfremkaldende eller allergi fremkaldende. Med OEKO-TEX mærket, er du sikret et ”rent” produkt.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

TURIFORM – Sommerdyne Andedun

400DKK