• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
velgave2-1
Tilbage til gaver

VELORBIS CPH – Travelbag

560DKK

Download

Fra det danske firma Velorbis Copenhagen får du en super lækker Metropolitan Travelbag i ansvarligt produceret læder.

Siden 2008 har Velorbis Copenhagen været dedikeret til at levere luksusvarer inden for tasker og tilbehør dedikeret til den moderne livsstil for mænd og kvinder. Deres mission er at bringe tidløse og klassiske produkter tilbage, som er designet med de skandinaviske rene og minimalistiske linjer, og etisk forsvarligt produceret ved at bruge gedigne materialer, der både er holdbare og har fokus på bæredygtighed. Velorbis Copenhagen benytter udelukkende certificeret læder, garvet og indfarvet på et LWG-certificeret garveri. Derudover bruges kun GRS-certificeret genanvendt polyester i foringen af alle deres tasker. Læs mere om Velorbis arbejde med bæredygtig omstilling HER.
.

Metropolitan Travelbag kommer i flot honey-farvet LWG-certificeret bøffellæder, og med foring af GRS-certificeret recycled polyester. Tasken måler 50 cm i længden, 31 cm i højden og 22 cm i bredden, og der medfølger desuden justerbar skulderrem. En stilfuld og luksuriøs rejsetaske, som du med god samvittighed kan tage med på nye oplevelser.

certificate

BSCI

BSCI er en medlemsorganisation med et etisk regelsæt udarbejdet på baggrund af internationale konventioner om etisk, social og miljømæssig ansvarlighed. BSCI er ikke en egentlig certificering, men leverer baggrund og praktiske vejledninger for gennemførelsen af audits hos leverandører. Medlemmerne forpligter sig til at opfylde og efterleve det etiske regelsæt, og der udføres 3. parts kontrol hvert 3. år.

certificate

GLOBAL RECYCLE STANDARD

Global Recycled Standard er den strengeste standard indenfor genbrug af materialer på det kommercielle marked. GRS-certiceringen er med til at vericere og opspore de genanvendte materialer i slutprodukter. GRS mærkningen stiller store krav til, at sikre nøjagtige indholdskrav og gode arbejdsforhold, og at skadelige miljømæssige og kemiske påvirkninger minimeres. For at et produkt kan få certiceringen GRS er det blandt andet et krav, at det indeholder et bestemt minimum af genbrugsmateriale.

certificate

Leather Working Group

Leather Working Group (LWG) er en international non-profit organisation, der siden 2005 har arbejdet for en mere bæredygtig og ansvarlig læderproduktion. LWG er en af få miljøcertificeringer indenfor læderproduktion (garverier). For at blive certificeret kræves det at man har implementeret et program for energiforbrug, kemikaliehåndtering og vandrensning. Ved at inspirere, uddanne og udfordre det globale fællesskab af virksomheder, stræber LWG efter at blive den overordnede standard for fremtidig ansvarlig læderfremstilling, der dækker alle elementer og aktører i læderværdikæden.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

VELORBIS CPH – Travelbag

560DKK