• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
julvingave8-1
Tilbage til gaver

Vingave – Chateau Langlais, Les Caillottes & Vita Vivet

800DKK

Download

Økologisk rødvin, Biodynamisk hvidvin og økologisk cava

Her får du en meget flot vingave, hvor kvalitet, smag og bæredygtighed absolut er i højsædet.

Vingaven indeholder 3 flasker Chateau Langlais, Bordeaux – Puisseguin Saint-Émilion AOC 2016 (3×75 cl – 14%). Denne økologisk dyrkede rødvin hører til en af de bedste fra området, og 2016 var desuden en enestående bordeauxårgang. Der er duft af kirsebær og vanille og en blød og rund smag. En fyldig, kraftig varm og tanninrig vin, der går rigtig godt til and, flæskesteg, ost mm. Druerne er de klassiske for egnen: merlot (70%), cabernet franc og cabernet sauvignon. Derudover følger 2 flasker biodynamisk fransk hvidvin – Les Caillottes Vignoble Dauny Sancerre AOC 2021 (2×75 cl – 12,5%). En kompleks sauvignon blanc med skøn lang eftersmag. Dens friske og mineralske karakter gør den velegnet til alt godt fra havet. Gaven sluttes af med en frisk og udsøgt økologisk spansk cava – Vita Vivet Cava Brut Organic (75cl – 11,5%). Klassisk i udtrykket med dejlig smag af æble og citrus. Den er tør og frisk med behagelig syre og dejlig frugtig eftersmag. En helt igennem lækker cava, som er udvalgt blandt de bedste druer af xarel-lo, macabeu og parellada.

certificate

EU ECOLABEL

EUs officielle miljømærkning som tager hensyn til produktets miljøbelastning ud fra hele dets levetid fra råvare til affald. Produktet skal opfylde høje krav i forhold til miljø, funktion og kvalitet for at blive EU Ecolabel-certificeret. Et produkt som er EU Ecolabel-certificeret garanterer begrænset anvendelse af sundheds- og miljøskadelige emner samt reduceret vand- og luftforurening i produktionen.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

Vingave – Chateau Langlais, Les Caillottes & Vita Vivet

800DKK