• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
witloft1-1
Tilbage til gaver

WITLOFT – Buffalo Læderforklæde

400DKK

Download

Gedigent læderforklæde designet og produceret i Holland

Buffalo forklædet fra hollandske Witloft er håndlavet og fremstillet med stor omhu, og med respekt for miljøet. Forklæderne er lavet af fuldnarvet eller spaltlæder som er et biprodukt fra kødindustrien. Da læder er et naturprodukt, bliver disse forklæder endnu smukkere med tiden. Bøffellæder er tyndere end koskind, derfor er forklæderne mere fleksible. Læderstropperne gør forklædet justerbart i hals og talje, og lærredet omkring halsremmen sikrer komfort.

Vælg mellem 2 farver – Sort eller Cognac.

 

Witloft startede i en lille baggård i Amsterdam tilbage i 2014. Fokus har altid været på læderforklæderne, men Witloft har desuden tilføjet forklæder i både økologisk og recycled bomuld til deres kollektion. Witloft har fokus på verden omkring dem, og som virksomhed udvikler de kontinuerligt nye tiltag, der er målrettet den bæredygtige omstilling.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

WITLOFT – Buffalo Læderforklæde

400DKK