Handelsbetingelser

Betingelser & vilkår 

RIGHT ON GAVESHOP

Levering:
Levering kun til brofaste forbindelser i Danmark.
Skal ordren leveres til ikke brofaste forbindelser i Dammark, Grønland, Færøerne, eller til udlandet, forbeholder vi os ret til at tillægge yderligere omkostninger og leveringstid.

Gratis levering ved køb over 1.000 DKK inkl. moms.


Leveringstider:
Vi leverer normalt inden for 5 – 10 arbejdsdage til nærmeste Post Nord pakkeshop. I perioder kan der opleves længere leveringstid, men i så fald vil dette være oplyst på vores hjemmeside samt på ordrebekræftelsen.


Fortrydelsesret og
 Returpolitik:
Der ydes 14 dages returret. Varen skal være ubrugt og i original emballage.

Kontakt kundeservice på 30 92 00 23 eller pr. mail info@righton.dk. Husk at have dit ordrenummer klar.

Varerne sendes retur til Right On ApS, Att. “Retur Right On Gaveshop” via en pakke-distributører, der gør det muligt at spore varen. Varer, der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge en pakke-distributører, der gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse.

Husk at bede om en kvittering ved afsendelsen, således at pakken er forsikret.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med returformularen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler, at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Nord.

Varerne må ikke være brugte, slidte eller vaskede. Varerne skal returneres i original emballage, mm. Hvis du returnerer en brugt, slidt eller vasket vare, som ikke kan godkende i vores kvalitetskontrol, kan vi ikke godkende returneringen.

Hvis du modtager en beskadiget pakke med manglende vare(r), har vi brug for billeddokumentation af dette. Send venligst et billede til os på info@righton.dk, så vi kan undersøge det nærmere.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private. Det gælder ikke varer solgt til virksomheder.


Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.


Definitioner:

Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Right On Gaveshop afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“Right On Gaveshop” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.


Produktinformation:

På Right On Gaveshop oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Right On Gaveshop via info@righton.dk.


Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

Vi tager forbehold for forkert angivne priser, udsolgte varer, tastefejl, trykfejl og anden fejlskrift samt leveringssvigt. Vi er berettiget til at annullere din ordre som følge heraf, og du vil blive underrettet via e-mail.

Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.


Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på Right On Gaveshop er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Right On Gaveshop udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Right On Gaveshop om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem Køber og Right On Gaveshop er først indgået, når Right On Gaveshop ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.


Betaling:

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun du og PBS kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med kort-betalinger trækkes beløbet fra din konto, så snart varen afgår fra Right On Gaveshop.


Reklamation:

Right On Gaveshop yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal fremvises til Right On Gaveshop i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Right On Gaveshop inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive, og på forlangende vise, hvori manglen består.


Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Right On Gaveshop har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Right On Gaveshops kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Right On Gaveshop.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Right On Gaveshops kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, pandemi, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout eller lignende.

Right On Gaveshop afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.


Forbehold for ændringer:
Right On Gaveshop forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer


Misbrug:

Misbrug af Right On Gaveshop medfører politianmeldelse.


Ejerskab:

Right On Gaveshop ejes og drives af:
Right On ApS
Normansvej 1
8920 Randers NV
CVR: 41391715

E-mail: info@righton.dk