Hvem er vi

Med Right On vil vi sætte vi en ny og markant
grønnere retning for hele firmagave-branchen.

 

Vi BRÆNDER for at gøre en forskel…!

 

Vi tænker og handler med bæredygtig
omstilling for øje… 100% ærligt, og
uden at gå på kompromis.

"Verden har brug for virksomheder, der vil være med til at gøre en forskel"

SM
 • En helhjertet forretning

  Det hele startede med, at vi stillede os selv spørgsmålet: Hvilken virksomhed vil vi gerne være, og hvordan træffer vi flest mulige bæredygtige valg i vores hverdag? Dét har vi gjort, og vi er bevidst om vores ansvar. Og med det som udgangspunkt har vi skabt et åbent, ærligt og helhjertet fundament for vores forretning, der har ét eneste mål - at bidrage mest muligt til en bæredygtig fremtid.

 • De første og eneste i DK

  Med Right On sætter vi en ny og markant grønnere retning for hele firmagave-branchen ved udelukkende at tilbyde firmagaver med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED. Skal vi støtte aktivt op om vores kunders grønne omstilling, så duer det ikke med "både og". Vi vil IKKE acceptere at et grønt valg degraderes til varm luft og kun go' samvittighed.

 • At gøre godt for verden

  At være med til at gøre en forskel ligger dybt i os. Det inspirerer, motiverer og husker os hver dag på, at fremtiden afhænger af de valg, vi træffer i dag. Bæredygtighed og velgørenhed ligger i vores DNA, og gennem salg af vores firmagaver, vil vi ganske enkelt donere så meget som overhovedet muligt til velgørende formål.... Bum!

 • Det handler om at vælge TIL

  Med et aktivt fravalg af alle konventionelle produkter, kan vi have fuld fokus på bæredygtighed, og alle de fordele og muligheder der følger med. For os handler det ganske enkelt om at vise, at man som virksomhed ikke vælger noget fra ved at fokusere på bæredygtighed, men tværtimod vælger en hel masse TIL.

Har 12 års branche-erfaring og er bl.a. uddannet i finanssektoren. Bor i et energioptimeret parcelhus med hustru Rikke og deres 3 børn. En super aktiv familie, der inkluderer både håndbold, fodbold, gymnastik og ikke mindst padel-tennis. Mikkel er den fødte gør-det-selv mand, der hellere genbruger end at købe nyt. Og når der endelig købes nyt, så er det kvalitet, der HOLDER. De daglige indkøb foretages med økologi for øje og så lidt kød som muligt (men ja, der SKAL da en pølse på grillen en gang imellem). I haven er der fokus på biodiversitet, hvor der bl.a. er installeret forskellige insektvenlige blomsterbede og en energivenlig robotplæneklipper (som hedder Robert…!).

Hvem-er-vi-Mikkel
Søren-Mette

Har 12 års branche-erfaring og er bl.a. uddannet i finanssektoren (ja, nøjagtig ligesom Mikkel). Bor liiiidt ude på landet med kone/hustru/frue (hva’ siger man?), 2 børn… 2 katte, en hund og 2 marsvin (OMG). Elsker at genbruge og har faktisk ret svært ved at smide ting ud. Køber så meget økologisk som muligt, og synes faktisk at affalds-sortering er ret spændende (nørd?… aarh). Haven er det absolutte fristed, som udvikles og bruges helt på naturens præmisser – med plads til både knokle-arbejde og refleksioner (iført ”spændende” farmor-strikket sweater af garnrester). Elsker at være aktiv, men ja… indrømmet… har nogle laster der indebærer chokolade, slik, Superliga og en go’ sci-fi-film.