FIRMAJULEGAVER

VÆLG - SELV - SHOP

Lad medarbejderne vælge det, de ønsker sig. Vælg-selv-julegaver er altid et hit for både de ansatte og din virksomhed. Nemmere bliver det ikke at vælge medarbejdergaver. Vælg mellem:

 

6 forskellige gavebudgetter

 

Det er nemt og enkelt at bestille og lige så simpelt for medarbejderne at vælge deres gave.

Du bestemmer budgettet, medarbejderne bestemmer gaverne, og vi står for alt det praktiske… Det har aldrig været nemmere at give gode julegaver.

 • blad

  Udelukkende gaver med fokus på miljø og bæredygtighed

  Som de første og eneste i firmagave-branchen sætter vi en ny og markant grønnere retning ved udelukkende at tilbyde gaver, med fokus på miljø og bæredygtighed!

 • Ikon-Social-ansvarlighed2

  Social ansvarlighed

  Vi gør en særlig indsats for sårbare mennesker, der ellers ville have svært ved at passe ind i et ordinært arbejde. Derfor pakkes dine firmagaver til de ansatte på vores pakkeri, der beskæftiger udsatte og sårbare mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer

 • emballage

  Emballage der skåner miljø og klima

  Vi arbejder hele tiden på at minimere klimaaftrykket i alt, hvad vi foretager os. Det indebærer også brugen af emballage og indpakning. Derfor benytter vi udelukkende materialer, der skåner klima og miljø mest muligt. F.eks. gaveposer i recycled bomuld, FSC-certificeret pap mm.

 • Ikon-CO22

  CO2-kompenseret forsendelse

  Når du køber dine firmagaver hos Right On, bliver CO2-udledningen fra dine forsendelser kompenseret via Post Nords Pakker med Omtanke. Alle klimabidrag går ubeskåret til et unikt projekt i Nordjylland, der er blevet til i samarbejde med PostNord og Den Danske Naturfond

 • Ikon-Donation2

  Sammen planter vi træer...

  Ved at vælge firmagaver fra Right On støtter du op om den bæredygtige udvikling. Som tak giver vi en DONATION til den danske organisation Growing Trees, som planter træer og etablerer folkeskove i Danmark.

 • rapport

  Afrapportering gavevalg

  Som en del af den endelige evaluering får du en opsummeret rapport, som blandet andet viser hvilke bæredygtigheds- elementer din virksomheds valg af gaver har understøttet.

Så nemt er det...

Vælg blandt disse gavebudgetter

Alle gaver kommer fra kendte brands, der har høj kvalitet,
fokuserer på grøn omstilling og har bæredygtighed på dagsordenen

Det betyder noget..


Den komplette Vælg-Selv-Shop for firmajulegaver med fokus på bæredygtighed

Du får en løsning, der ud ad pakken fungerer for dig og dine medarbejdere. I vores shop finder du både gaver fra danske og udenlandske leverandører, som har kælet for det grønne fokus.

Du er derfor sikker på, at de gaver, medarbejderne vælger, er fornuftige når vi snakker om et større fokus på miljøet i juletiden.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores Vælg-Selv-gaveløsning, kan du kontakte Right On på:

Tlf. +45 30 92 00 23

Mail: info@righton.dk


Vi hjælper med

...at støtte op om DIN virksomheds grønne omstilling!

Udvalgte gaver

Ingen produkter.
Se udvalgte gaver