VÆLG - SELV - SHOP

Vælg-selv-gaver er ALTID et hit for både medarbejderne og for din virksomhed. Vælg mellem:

 

6 forskellige gavebudgetter

 

Det er nemt og enkelt at bestille og ligeså simpelt for medarbejderne, at vælge deres gave.

Du bestemmer budgettet og vi står for alt det praktiske… nemmere bliver det ikke!

 • Ikon-FIRMAGAVER

  Miljøvenlige firmagaver

  Som de første og eneste i hele firmagave-branchen sætter vi en ny og markant grønnere retning ved udelukkende at tilbyde firmagaver, med fokus på miljø og bæredygtighed!

 • Ikon-Social-ansvarlighed

  Social ansvarlighed

  Vi gør en særlig indsats for sårbare mennesker, der ellers ville have svært ved at passe ind i et ordinært arbejde. Derfor pakkes dine Firmagaver på vores pakkeri, der beskæftiger udsatte og sårbare mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer.

 • Ikon-FSC

  FSC-certificeret emballage

  Vi arbejder hele tiden på at minimere klimaaftrykket i alt, hvad vi foretager os. Det indebærer også brugen af emballage. Derfor pakkes alle produkter i flotte gaveæsker af FSC-certificeret pap.

 • Ikon-CO2

  CO2-kompenseret forsendelse

  Når du køber dine firmagaver hos Right On, bliver CO2-udledningen fra dine forsendelser kompenseret via Post Nords Pakker med Omtanke. Alle klimabidrag går ubeskåret til et unikt projekt i Nordjylland, der er blevet til i samarbejde med PostNord og Den Danske Naturfond.

 • Ikon-Donation

  Sammen planter vi træer...

  Ved at vælge firmagaver fra Right On støtter du op om den bæredygtige udvikling. Som tak for din ordre giver vi nemlig en DONATION til den danske organisation Growing Trees, som står for at plante træer og etablere folkeskove i Danmark.

 • Ikon-miljoe-rapport

  Miljø-rapport

  Som en del af vores evaluering får du automatisk Right Ons bæredygtigheds-scoreboard, som blandet andet viser hvilke bæredygtighedselementer din virksomheds valg af gaver har understøttet.

Så NEMT er det...

Vælg blandt disse gavebudgetter

Alle gaver kommer fra kendte brands, der har høj kvalitet,
grøn omstilling og bæredygtighed på dagsordenen

Det betyder noget..

Vi hjælper med

...at støtte op om DIN virksomheds grønne omstilling!