Støtteprojekter

Vi er super glade for, at du også vælger at støtte op om den bæredygtige udvikling ved at vælge firmagaver fra Right On.

 

Som tak for din ordre giver vi en donation til Growing Trees til plantning af nye træer i Danmark. Og nej, det bliver ikke dyrere for dig. Det er os, der gir’ – men DIG og din virksomhed der gør forskellen.

 

Derudover har du mulighed for at lade dine medarbejdere donere deres gave til Børnecancerfonden, og på den måde støtte fondens vigtige arbejde for kræftramte børn
– én gave af gangen.

DIN ordre gør en direkte forskel - her og nu!

morbarn
growing-trees1

Når du køber dine firmagaver hos Right On,
donerer du automatisk til velgørende formål.

Det betyder noget...

 • project

  Growing Trees

  Plantning af træer og folkeskove GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

  growingtrees.dk
 • project

  Børnecancer Fonden

  Donér din gave... BØRNECANCERFONDEN er en lille, selvstændig fond, som er 100 % afhængig af donationer. Børnecancerfonden arbejder for at komme børnekræft til livs og sikre de 85 %, der i dag overlever, får et liv uden senfølger. Vi tilbyder vores kunder, at deres medarbejdere kan donere deres gave, og dermed støtte fondens vigtige arbejde.

  boernecancerfonden.dk

Vi hjælper med

...at støtte op om DIN virksomheds grønne omstilling!