At gøre noget godt for hele verden, sender et positivt
signal til både kunder og samarbejdspartnere

Det betyder noget...

Ønsker du en anden slags kundegave
- så er der masser at vælge imellem...

Nordgreen
KB-logo
GJ-logo
Elvang logo2
HDlogo
omhu-logo
rosendahl logo
Tefal-logo
logo-ecooking
Applicata-logo
Mosgaard-logo
SVG_XM~2
SVG_XM~1
summerbird-logo 1
image 37
raa
Bloomingville-logo
muuto
Juna
Le-creuset-logo2
House of Marley-logo
Skagerak
Stelton
Lipati-logo-website
Tryg

...har allerede valgt en miljøvenlig
gaveløsning fra Right On!

“Vi er utrolig glade for samarbejdet om julegaver til vores 7.000 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. Vores vælg-selv-shop er sprogversioneret og har et virkelig godt udvalg af flotte, bæredygtige gaver, præsenteret indbydende og lækkert.

Vi prioriterer bæredygtige julegaver og får rigtig, rigtig god feedback. Det er imponerende, hvor hurtig og præcis hele eksekveringen har været, og hele vejen igennem er Right On utrolig omhyggelige, proaktive og hjælpsomme også når der liiige kommer endnu en ekstra ændring eller forespørgsel. Tusind tak for det, det er virkelig værdsat!”

 

Tina Fischer, HR • Tryg Forsikring

Tror du på en bæredygtig fremtid...?

… hvor virksomheder tænker og handler bæredygtigt?

Med Right On har vi sat en ny og markant grønnere retning for hele firmagave-branchen, og gjort det super nemt og attraktivt for din virksomhed at træffe det grønne valg, når I skal anerkende jeres vigtigste ressource: Medarbejderne.

Med et flot udvalg udelukkende af miljøvenlige firmagaver og en 360 graders bæredygtig tilgang, vil vi gerne vise, at man som virksomhed ikke vælger noget fra ved at købe bæredygtigt, men tværtimod vælger en hel masse til.

Der er brug for virksomheder der vil være med til at gøre en forskel. Vi er klar…. Og det håber vi selvfølgelig også at du er.

Vi hjælper med

...at støtte op om DIN virksomheds grønne omstilling!