Blog

27. april 2023

Kan vi nøjes med “kun den gode samvittighed”?

    Hvis man giver penge til Røde Kors, er det så for at få god samvittighed, eller fordi man rent faktisk vil være med til at gøre en forskel? Hvis man vælger en gaveløsning, hvor 2 ud af 10 produkter har et bæredygtigt fokus… er det så for at få god samvittighed, eller fordi man mener, at man gør en forskel?[...]

13. marts 2023

RAFIKI – Velgørende dansk chokoladeprojekt

    Vi er fuldstændig solgt, og faldet pladask på halen for danske Rafiki, der leverer velgørende chokolade. Rafiki betyder ven på swahili. Rafiki chokolade har allerede fået mange venner, siden ideen om at sælge bæredygtig, håndlavet chokolade fra Uganda opstod.

1. juni 2022

Right On & Voresbæredygtighed.dk

  Som et led i Right Ons strategi om kontinuerligt at øge samarbejdet med andre aktører, som deler samme bæredygtige visioner som os, har vi indgået et samarbejde med Voresbæredygtighed.dk.  

22. april 2022

WorldPerfect og RightOn indgår SMV:Grøn Projektsamarbejde

  ..... Og vi kan næsten ikke få armene ned :-)   Hos Right On har vi truffet et valg om udelukkende at tilbyde firmagaver med fokus på Miljø og Bæredygtighed. Men det handler ikke kun om at gøre det.... men at gøre det ORDENTLIGT! 

16. marts 2022

10 hurtige tips til en mere bæredygtig hverdag

  Ønsker du en mere bæredygtig hverdag, men synes du, at det nogle gange kan være svært at overskue? I dette blogindlæg får du 10 hurtige tips til, hvordan du både kan spare penge og samtidig gøre din hverdag mere miljøvenlig.    

25. februar 2022

Bæredygtighed i en ny verden efter Corona

  Mundbind og restriktioner er væk. Foråret og lyset er på vej, og med det et håb om en ”normal” verden, hvor vi alle kan agere som før pandemien. Eller kan vi nu også det...?    

4. februar 2022

CO2-neutralt website er en logisk løsning for os

  Klimaforandringerne er en af menneskehedens største udfordringer. Og CO2-udledningen fra kulfyrede kraftværker er nok den vigtigste årsag til den menneskeskabte drivhuseffekt. Som alle andre websites så er også vores website skyld i CO2-udledning. Ved at deltage i programmet for “CO2-neutrale websites” vil vi gerne medvirke[...]