Bæredygtighed er helt centralt for os i Right On. Vores planet er presset, og vores naturressourcer svinder ind som følge af klimaforandringer, forurening og overforbrug.  Derfor har vi som virksomhed et ansvar for at tilbyde produkter og løsninger, der er med til at vende udviklingen.

 

Med andre ord: Vi skal tænke os bedre om og træffe nogle smartere valg. Vi skal samtidig også leve og give os selv lov til at have det sjovt, og vi skal selvfølgelig blive ved med at give gaver. At give gaver er grundlæggende en smuk ting, men vi kan give bedre gaver.

"Vores fælles fremtid afhænger af de valg, vi træffer i dag..."

Det handler ganske enkelt om at gøre mindre af det, der belaster
vores klima og miljø, og mere af det, der reducerer...

 • Nytænkning og ærlig snak

  Transparens, grundighed og ærlig snak er vigtige parametre for os, hvis vi skal indgå som en pålidelig og troværdig leverandør af firmagaver, der rent faktisk gør en forskel! Der er desværre alt for mange eksempler på produkter, der tilbydes med en miljøvenlig eller bæredygtig historie uden at der er hold i det. Et grønt valg må ikke degraderes til ”varm luft” og kun god samvittighed. Så nej til greenwashing og JA til ærlig snak.

 • Gaver der GØR en forskel

  Vi ønsker ikke at bidrage til den brug-og-smid-væk-kultur, som meget af forbruget i den vestlige verden er et udtryk for. Vi har sat barren højt, for de gaver, vi tilbyder - og vi går ganske enkelt ikke på kompromis. Hos Right On får du derfor udelukkende kvalitetsprodukter, som har en lang holdbarhed, og som er produceret med respekt for jordens ressourcer - fra brands der har grøn omstilling og høj kvalitet på dagsordenen.

 • Bæredygtig business

  At gøre noget godt for verden sender et positivt signal til både jeres medarbejdere og omverden. Hvis I ikke allerede gør det, så involver jeres medarbejdere og giv dem ejerskab på jeres bæredygtige valg og grønne omstilling. Det er en proces der hurtigt vil forplante sig positivt, og som vil kunne ses på bundlinjen.

 • Det handler om at vælge TIL

  Vores mission er at gøre det nemt og attraktivt at træffe et grønt valg. Vi har valgt det konventionelle fra, og med fuld fokus på miljø og bæredygtighed opstår en masse muligheder og fordele som sammenlagt gør, at man som virksomhed ikke vælger noget fra ved at købe grønt, men tværtimod vælger en hel masse TIL.

Tryg

...har allerede valgt en miljøvenlig
gaveløsning fra Right On!

“Vi er utrolig glade for samarbejdet om julegaver til vores 7.000 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. Vores vælg-selv-shop er sprogversioneret og har et virkelig godt udvalg af flotte, bæredygtige gaver, præsenteret indbydende og lækkert.

Vi prioriterer bæredygtige julegaver og får rigtig, rigtig god feedback. Det er imponerende, hvor hurtig og præcis hele eksekveringen har været, og hele vejen igennem er Right On utrolig omhyggelige, proaktive og hjælpsomme også når der liiige kommer endnu en ekstra ændring eller forespørgsel. Tusind tak for det, det er virkelig værdsat!”

 

Tina Fischer, HR • Tryg Forsikring

Vi hjælper med

...at støtte op om DIN virksomheds grønne omstilling!