Der har aldrig været så meget CO2 i luften, som der er lige nu, og kurven går desværre i den forkerte retning. Årsagen er primært øget forbrug, og derfor har vi som virksomhed et ansvar for at tilbyde produkter og løsninger, der er med til at vende udviklingen.

Derfor tilbyder vi udelukkende firmagaver med fokus på miljø og bæredygtighed. Vi VIL gå forrest, og hele tiden tage nye skridt der sikrer, at de gaver vi tilbyder, er så bæredygtige som muligt.

Transparens, grundighed og ærlig snak er vigtige parametre for os, hvis vi skal indgå som en pålidelig og troværdig leverandør af firmagaver, der rent faktisk gør en forskel!

"Vores fælles fremtid afhænger af de valg, vi træffer i dag..."

1
2
 • Nytænkning og ærlig snak

  For at kunne bidrage effektivt til din virksomheds grønne omstilling, arbejder vi 100% ærligt og transparent. Der er desværre alt for mange eksempler på produkter, der tilbydes med en miljøvenlig eller bæredygtig historie uden at der er hold i det. Et grønt valg må ikke degraderes til ”varm luft” og kun god samvittighed. Så nej til greenwashing og JA til ærlig snak.

 • Gaver der GØR en forskel

  Vi har sat barren højt for de gaver, vi tilbyder. De er alle udvalgt med omtanke - både i forhold til kvalitet og i hvor høj grad hvert produkt har en positiv effekt på miljøet. Vi går ganske enkelt ikke på kompromis! Hos Right On får du derfor udelukkende certificerede gaver, produceret med respekt for jordens ressourcer - fra brands der har grøn omstilling og kvalitet på dagsordenen.

 • Bæredygtig business

  At gøre noget godt for verden sender et positivt signal til både jeres medarbejdere og omverden. Hvis I ikke allerede gør det, så involver jeres medarbejdere og giv dem ejerskab på jeres bæredygtige valg og grønne omstilling. Det er en proces der hurtigt vil forplante sig positivt, og som vil kunne ses på bundlinjen.

 • Det handler om at vælge TIL

  Vores mission er at gøre det nemt og attraktivt at træffe et grønt valg. Vi har valgt det konventionelle fra, og med fuld fokus på miljø og bæredygtighed opstår en masse muligheder og fordele som sammenlagt gør, at man som virksomhed ikke vælger noget fra ved at købe grønt, men tværtimod vælger en hel masse TIL.

Tryg

...har allerede valgt en miljøvenlig
gaveløsning fra Right On!

“Vi er utrolig glade for samarbejdet om julegaver til vores 7.000 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. Vores vælg-selv-shop er sprogversioneret og har et virkelig godt udvalg af flotte, bæredygtige gaver, præsenteret indbydende og lækkert.

Vi prioriterer bæredygtige julegaver og får rigtig, rigtig god feedback. Det er imponerende, hvor hurtig og præcis hele eksekveringen har været, og hele vejen igennem er Right On utrolig omhyggelige, proaktive og hjælpsomme også når der liiige kommer endnu en ekstra ændring eller forespørgsel. Tusind tak for det, det er virkelig værdsat!”

 

Tina Fischer, HR • Tryg Forsikring

Vi hjælper med

...at støtte op om DIN virksomheds grønne omstilling!