Luksus firmagaver: Firmagaven kan sagtens indeholde luksus og samtidig have fokus på bæredygtighed

 

Du kan sagtens forkæle dine medarbejdere med ekstra lækre gaver uden at gå på kompromis med virksomhedens mål for bæredygtighed.

Tricket er at give gaver, der er ordentligt produceret og i høj kvalitet.

 

“I år har været noget særligt for vores virksomhed. Har I ikke en firmagave, der har lidt ekstra luksus i sig, så jeg kan takke mine medarbejdere for en god indsats?”

Vi snakker jævnligt med kunder, der vil gøre noget særligt og lidt ekstra ud af gaven fra firmaet.

Derfor får du her vores tre bud på gaver, der falder ind under kategorien “luksus firmagaver”. Hos os er luksus lig med gaver fra virksomheder, der har fuld fokus på kvalitet, miljø og bæredygtighed.

 

 

Designvase fra Georg Jensen med smuk og langtidsholdbar buket

luksus designvase fra georg jensen med blomster fra loving flowers

Georg Jensen er en oplagt luksus-gaveidé, der er pakket ind i dansk design. Med Bloom Botanica har det danske designbrand skabt en vase, der ikke bare er smuk og i dansk kvalitet, men som også består af 60 % genanvendt stål.

Når man giver en pung i gave, er det en uskik ikke at lægge penge i. Vi mener, det samme bør gælde for vaser uden blomster i. Derfor har vi samlet en gave med Bloom Botanica-vasen, der kommer med en smuk buket fra virksomheden Living Flowers.

Friske blomsterbuketter er berygtede for at have et højt CO2-aftryk. Det har den danske virksomhed Living Flowers gjort noget ved. De har udviklet en metode, som gør, at blomsterne holdes friske i minimum seks måneder uden brug af miljøskadelige stoffer.

Dét er en luksusgave på et helt nyt niveau. Find gaven her.

 

Sengelinned fra Elvang giver en luksuriøs nattesøvn

luksus sengelinned fra Elvang

Apropos luksus – findes der nogen bedre følelse end at hoppe i en seng med nylagt sengetøj?  

Med Elvangs luksuriøse STAR sengelinned kan du skrue op for luksus og kvalitet i hverdagen, samtidig med du skruer ned for firmagavernes påvirkning af miljøet. Gaven består af to sæt med dyne- og pudebetræk, der indeholder en unik kombination af noget af verdens bedste bomuld og hør. 

Resultatet er et blødt, holdbart og miljøvenligt kvalitets-sengetøj. 

Elvang er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i eksklusive tekstiler af økologisk bomuld og bæredygtig peruviansk alpakauld. Som et af blot to danske brands er Elvang fairtrade-certificeret hos WFTO (World Fair Trade Organization). Det er din garanti for, at firmagaven er fremstillet under ordentlige forhold for både miljø og medarbejdere.

Find det luksuriøse sengetøj her.

 

Luksus hudplejeprodukter der tager ansvar

Luksus pakke fra Formula H Skincare

En oplagt luksus firmagave kunne også være fra danske Formula H Skincare. Det er hudplejeprodukter, der benytter 100 % naturlige æteriske olier og økologiske ingredienser, og det er enormt populært.

I vores flotte sampak kan du se frem til at forkæle dine medarbejdere med lækre, højteknologiske cremer, geler og masker, der er produceret med fokus på økologi, naturbeskyttelse og socialt ansvar.
Formula H er kendt for at certificere og kontrollere alle sine underleverandører, og derudover har brandet også sit helt eget miljøprogram, der er skabt til aktivt at beskytte dyr, planter og miljø.

Find luksusprodukterne i én samlet pakke her.

Tilbage til blog