Partnerskab med PostNord – pakker med omtanke

 

“Miljøvenlig æske og unikt firmagave-koncept giver nye kunder hos Right On Firmagaver. En lille æske med mange bæredygtige budskaber skiller virksomheden ud fra mængden af firmajulegave-udbydere”.

 

 

Sådan skriver vores partner PostNord om os i deres nyhedsbrev i anledning af en lille kampagne, vi har kickstartet sammen! Om partnerskabet siger vores ene stifter, Søren Lund: 

 

“Vi kan tydeligt se, at PostNords fokus på den grønne omstilling er på raketfart, og det er et virkelig dejligt partnerskab, når PostNord også rykker på den del”, siger vores egen Søren og fortsætter: 

 

“Som del af kampagnen og de små grønne gaveæsker beskriver vi, hvad vores grønne gaveløsning består af – bl.a. bæredygtig emballage i form af miljøvenligt pap og CO2-kompenseret levering med PostNord”.

 

Som et naturligt valg benytter vi PostNords klimakompenserede ’Pakker med omtanke’, hvor PostNord på vegne af afsenderen bidrager til at reducere CO2-udledningen ved at støtte forskellige klimaprojekter. 

Køb jeres firmagaver og firmajulegaver til de ansatte hos RightOn.

 

Årsagen til, at vi ønsker at kommunikere om partnerskabet er, at det er en udfordring at få formidlet til tilpas mange, at vi i Right On Firmagaver er de første og eneste i den danske firmagave-branche, der er gået all-in på den grønne omstilling og dermed udelukkende tilbyder miljøvenlige firmajulegaver. 

 

Vi tror nemlig på, at mange virksomheder ønsker at vælge en anden leverandør for deres firmagaver til medarbejderne, hvis de er klar over, at der eksisterer et grønt alternativ. Right On er det alternativ. Derfor har vi brug for at fortælle historien via forskellige platforme og kanaler, herunder det rigtig gode partnerskab med PostNord. 

 

Læs mere om partnerskabet via PostNords hjemmeside her:

https://www.postnord.dk/cases/right-on-firmagaver

Tilbage til blog