Online firmagaver (& firmajulegaver) til ansatte med fokus på bæredygtighed

 

 

Mængden af personale- og firmagaver, en virksomhed deler ud til de ansatte i løbet af året, kan hurtigt løbe op.

Særligt hvis du sidder i en virksomhed, der elsker at anerkende de ansatte for en god indsats eller flere års tro tjeneste, kan mængden af gaver virke overvældende og næsten føles som et overforbrug.

De fleste af os er jo godt klar over, at vores uhensigtsmæssige høje forbrug her i Vesten har en slagside og efterlader et grimt aftryk på både miljø og klima.

For virksomheder, der arbejder aktivt med CSR-strategi og målsætninger om at fremme en grønnere virksomhedsprofil, giver gaverne ikke bare en skamfuld følelse. Firmagaverne fungerer samtidig som et benspænd for virksomhedens miljørigtige ambitioner. Det er trods alt svært at vælge firmagaverne til uden samtidig at vælge bæredygtigheden fra.

Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Her hos Right On har vi sat os for at skabe en ny og grønnere retning for hele firmagave-branchen. Derfor har vi gjort det supernemt og attraktivt for din virksomhed at træffe grønne valg, når I vil anerkende jeres vigtigste ressource – jeres medarbejdere.

Vores brede sortiment af firmagaver indeholder udelukkende produkter med fokus på miljø og bæredygtighed, og med en 360 graders tilgang til den bæredygtige omstilling vil vi vise jer en vej, hvor I ikke behøver vælge bæredygtighed fra, fordi I vælger firmagaverne til. Kontakt RightOn og hør mere om firmagaver til ansatte.


Miljøvenlige firmajulegaver med vælg-selv koncept: Det bliver ikke nemmere

Hos Right On gør vi det nemt at vælge en mere miljørigtig firmajulegave. Vores produkter bærer en mærkning i tre niveauer, der viser, i hvor høj grad hvert enkelt produkt har en positiv effekt på miljøet, når man sammenligner med konventionelle alternativer.

Mærkningen består af grønne kristtjørnblade, og bærer produktet alle tre kristtjørnblade, er det kategoriseret som vores mest bæredygtige og miljøvenlige firmagave. Samtlige af gaverne i sortimentet er valgt med omhu, og de har alle som én gennemgået individuelle vurderinger ud fra parametre som produkttype, materiale(r), kvalitet, producent, certificeringer o.l.

Hele vores sortiment af firmagaver er med andre ord nøje udvalgte kvalitetsprodukter, der gør en positiv forskel til fordel for naturen, dyrene og mennesker.

Læs mere om, hvorfor Right On vælger miljørigtige produkter, og hvordan du, ved at handle firmagaver hos os, gør en forskel gennem støtteprojekter.

 

Firmagaver til dine ansatte - find gaveæsker, gavekort og gavekurve for enhver smag


Vælg-selv-firmagaver sparer dig for administrativt bøvl

Står du med ansvaret for at købe gaver til de ansatte i forbindelse med virksomhedens sommerfest, eller er det op til dig at udvælge årets firmajulegave til kolleger og ansatte? Det kan være en tung opgave, fuld af en masse administrativt bøvl og hovedbrud.

Især det at finde en personlig gave, der er udvalgt på baggrund af den enkelte medarbejders interesser, kan virke både umuligt og uoverskueligt. I særdeleshed hos en stor virksomhed med mange ansatte.

Omvendt føles det ikke rigtigt “bare” at købe en standardiseret gave. Dels er det upersonligt, men samtidig også svært at vælge én gave, der matcher alles ønsker. For ja, der er da helt sikkert nogen, der mangler en ny køkkenkniv, men mange har jo allerede knivblokken fuld derhjemme.

Vælg-selv-gaverne fra Right On er du sikker på, dine gaver altid er et hit. Med vores online firmagavekort, som vi kalder vores GREENCARD, vælger medarbejderne selv lige den gave, de ønsker sig. Du kan vælge mellem otte forskellige priskategorier, der giver adgang til mere end 300 forskellige og miljøvenlige gaver.

Det er supernemt for dig at bestille vores gavekort, og det er mindst lige så nemt for medarbejderne at bruge det. Right On klarer alt det praktiske, og vi sørger for, at alle medarbejderne får deres firmagave og en rigtig god oplevelse.

Eksklusive firmagaver

Vi har både mere eller mindre eksklusive firmagaver. Alle gaverne har et fokus på bæredygtighed, så du både kan sikre en mere bæredygtig tilgang såvel som overholde gavebudgettet.

Firmagaver online: Sådan fungerer det

Når du bestiller dine firmagaver online hos os, bliver det ikke nemmere…

Vores service fungerer sådan, at du bestiller et gavekort med et forudbestemt beløb, som sendes videre til virksomhedens ansatte. De ansatte vælger deres gaver online og modtager firmagaverne gennem CO2-neutral levering. Det eneste, I som virksomhed skal stå for, er at vælge, hvilket støtteprojekt I vil donere vores penge til.

Som noget nyt har vi introduceret et Virtuelt Teaser-katalog. Det fungerer som et online katalog, der følger med i den samlede gaveløsning. Kataloget kan mailes til jeres medarbejdere, før jeres vælg-selv-shop åbner. Det virtuelle-teaser-katalog indeholder et udvalg af de gaver, som medarbejderne kan vælge, præsentation af udvalgte brands samt spændende og inspirerende information om bæredygtighed.


Skatteregler for firmagaver og firmajulegaver til de ansatte

Ifølge SKAT må virksomheder i 2021 som udgangspunkt give firmagaver til en samlet værdi af op til 1.200 kr, før gaverne skal beskattes. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at beløbsgrænsen ændres fra år til år.

Dykker man ned i reglerne, bliver de dog lidt mere kringlet. Er der fx tale om kontantgaver, vil disse altid være skattepligtige – uanset beløbet. Samtidig gælder det, at gavekort, der kan byttes til kontanter, også er skattepligtige.

Da det ikke er muligt at veksle Right Ons gavekort til kontanter, betyder det, at vores firmagavekort er skattefrit for medarbejderen, så længe det holder sig under SKATs beløbsgrænse.


Særlige skatteregler for firmajulegaven

Så snart det samlede beløb på firmagaver overstiger beløbsgrænsen på 1.200 kr., beskattes hele beløbet. Der gælder dog særlige regler for firmajulegaven, som ikke tæller med i regnskabet, sålænge den maksimalt koster 900 kr.

Så hvis julegaven fra virksomheden har en værdi på 900 kr., og andre gaver i løbet af året har 700 kr. (samlet beløb på 1.600 kr.), skal medarbejderen kun betale skat af de 700 kr.

 

Se infografikken herunder for flere eksempler:

 

Infografik: Miljøvenlige firmagaver, gavekort og gaveæsker til de ansatte online - Det er Righton

At gøre noget godt for hele verden, sender et positivt
signal til både medarbejdere og omverdenen

Det betyder noget…