• FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
  • FIRMAGAVER - med fokus på MILJØ og BÆREDYGTIGHED
  • SOCIAL ANSVARLIGHED
  • CO2 KOMPENSERET FORSENDELSE
  • SAMMEN PLANTER VI TRÆER...
pbul3-1a
Tilbage til gaver

Lakrids by Bülow – Big Ægg

145DKK

Download

Påskegave med max fokus på bæredygtig produktion

Denne påske har Bülow leget med nye smagsvarianter – inspireret af foråret, lyset og varmen, der snart kommer. Her får du et stilfuldt og stort påskeæg (480 gr.) med enten Crunchy Toffee, Crispy Caramel eller Passion Fruit. Crunchy Toffee er en drømmende kombination af blød mælkechokolade, salt lakrids og cream med crunchy caramel. Crispy Caramel består af blød lakrids, silkeagtig glat dulce chokolade, rå lakrids pulver og små flager af havsalt. Passion Fruit blander sød lakrids med cremet hvid chokolade og et forførende overtræk af passionsfrugt.

Hos Lakrids by Bülow er grøn omstilling i højsædet. Vidste du at alle lakrids-dåserne er lavet af 100% genbrugt plast? At alle Bülows gaveæsker er lavet af 70% genbrugspap? Produktionen foregår desuden ved 100% grøn vind-energi, og så er alle produkter selvfølgelig lavet af de bedste naturlige råvarer – tilvejebragt i samarbejde med udvalgte organisationer og projekter, der gør en forskel for de globale mål for bæredygtig udvikling.

Læs mere om Lakrids By Bulows bæredygtige initiativer HER

certificate

GLOBAL RECYCLE STANDARD

Global Recycled Standard er den strengeste standard indenfor genbrug af materialer på det kommercielle marked. GRS-certiceringen er med til at vericere og opspore de genanvendte materialer i slutprodukter. GRS mærkningen stiller store krav til, at sikre nøjagtige indholdskrav og gode arbejdsforhold, og at skadelige miljømæssige og kemiske påvirkninger minimeres. For at et produkt kan få certiceringen GRS er det blandt andet et krav, at det indeholder et bestemt minimum af genbrugsmateriale.

Right On’s rating af dette produkt:

Klima

Klima

Har produktet en mindre klimabelastende fremstilling og transport, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, eller er det et ikke-materielt produkt, der dermed slet ikke har en udledning ved fremstilling, fx massage eller en guidet svampetur, og samtidig heller ikke har en betydelig udledning ved aktiviteten?

Ressourcer

Ressourcer

Har produktet et reduceret ressourceforbrug og/eller er fremstillet af en større andel af genbrugte materialer, fornybare materialer (fx træ eller bomuld) eller genanvendte og genanvendelige materialer (fx rPET), sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter?

Miljø

Miljø

Har produktet en minimeret påvirkning af miljøet, sammenlignet med tilsvarende gennemsnitlige produkter, fx med brug af færre giftige kemikalier eller andre skadelige stoffer?

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Er produktet produceret af producenter, hvor der er bedre styr på arbejdsmiljøet, lønforholdene og/eller større fokus på inklusion af udsatte grupper, sammenlignet med tilsvarende, gennemsnitlige producenter?

Alle produkter har en påvirkning af miljø og klima, og vi ved godt, at vores produkter ikke er bæredygtige. Men samtlige af vores gaver er udvalgt, fordi de er et mere bæredygtigt valg end et tilsvarende, gennemsnitligt produkt. Alle vores produkter skal kunne svare positivt og dokumenterbart på mindst et – og helst alle fire blade.

Læs mere om produktudvælgelsen HER

Når du køber dine firmagaver hos os,
giver vi en donation til Growing Trees!

Det betyder noget...

Plantning af træer og folkeskove

GROWING TREES er en selvejende dansk organisation, der planter træer og etablerer frede Folkeskove i Danmark for at sikre både natur, dyreliv og grundvand. GROWING TREES har desuden projekter i bl.a. Sydamerika, hvor der ligeledes re-etableres skovarealer.

Tilbage til gaver

Lakrids by Bülow – Big Ægg

145DKK