CO2-neutralt website er en logisk løsning for os

 

Klimaforandringerne er en af menneskehedens største udfordringer. Og CO2-udledningen fra kulfyrede kraftværker er nok den vigtigste årsag til den menneskeskabte drivhuseffekt.

Som alle andre websites så er også vores website skyld i CO2-udledning. Ved at deltage i programmet for “CO2-neutrale websites” vil vi gerne medvirke aktivt til at CO2-neutralisere vores website.

 

Internettet har for længst overhalet luftfartsindustrien!

 

I hvert fald når det kommer til udledningen af CO2. Det skete faktisk allerede i 2009!!! Derfor opstod IngenCO2, som er et globalt klimainitiativ, hvis fornemmeste opgave er at hjælpe virksomheder med at gøre noget ved deres CO2-udledning fra websites.

Vi har stor respekt for det arbejde der bliver gjort i organisationen og stolte af at være en del af IngenCO2 programmet og på den måde give et ekstra bidrag til klimakampen” udtaler Right On’s stifter og medejer Mikkel Lund.

Køb jeres firmagaver og firmajulegaver til de ansatte hos RightOn.

 

Samtidig er IngenCO2 involveret i kvalitetssikrede Gold Standard-projekter. Projekter som er verificeret af FN-akkrediterede kontrollører. Nogle af disse projekter giver stort udbytte for miljøet, mens andre projekter mere tilgodeser lokalbefolkningen i nogle af verdens mest udsatte områder. Men begge typer af projekter kan gøre en stor forskel i CO2-regnskabet da øget livskvalitet kan være med til at nedbringe brugen af fossile brændstoffer.

Vandboringsprojekter i Afrika!

Mange mindre byer i Afrika har ikke adgang til rent drikkevand. Derfor skal det beskidte vandet koges før det kan drikkes – og det udleder en masse CO2.

Sammen med lokale eksperter indenfor vandboring og borehulsteknologi sikrer IngenCO2 rent vand til afrikanske landsbyer og familier. Og det har en kæmpe betydning for både sundhed og for miljøet.

Disse projekter foregår i ikke-kvote-lande, hvilket betyder, at landene ikke allerede er underlagt restriktioner på CO2-udledning og derfor gør en stor forskel her og nu.

SÅ… hvis din virksomhed endnu ikke er tilmeldt IngenCO2 vil vi opfordre til at støtte op om sagen. Tilmelding kan ske på dette LINK

Tilbage til blog