Grønne firmagaver til medarbejderne og donationer til bæredygtige formål

 

Når I vælger grønne firmagaver hos os får I kvit og frit donationer til bæredygtige formål med i købet. I får simpelthen mulighed for – helt gratis – at “give tilbage” til mennesker og planet via vores samarbejdspartneres støtteprojekter, som I helt selv vælger!

 

Som om de lækre, certificerede og miljørigtige kvalitetsgaver ikke var nok i sig selv, så har vi valgt at gå skridtet længere.

Køb jeres firmagaver og firmajulegaver til de ansatte hos RightOn.

 

What’s not to like?! Ja, godt spørgsmål!

 

Vi har en ambition om at donere så meget som overhovedet muligt til velgørende, bæredygtige formål, og dermed gøre det endnu mere attraktivt og nemmere for din virksomhed at træffe det bæredygtige valg. Derfor!

Jamen bliver det så dyrere for mig som virksomhed”, tænker du måske?

Nej, overhovedet ikke. Det er nemlig os, der gir’… Ganske enkelt som tak fordi du støtter op om den grønne udvikling!

 

 

Ikke mindst fordi vi mener, at det er det rigtige at gøre med øje på klimakrisen og planetens alarmerende tilstand. Vi må simpelthen gøre noget. Til gengæld er det dig og din virksomhed, der bestemmer lige nøjagtig det bæredygtige formål, I ønsker at støtte. Så gør I nemlig en direkte “her og nu-forskel”.

 

Og det synlige bevis får du, når vi sender et donationsbevis, der viser den direkte forskel, du og dine medarbejdere gør.

Lyder det ikke attraktivt? Dét synes både vi og vores samarbejdspartnere. Vi tror nemlig på, at vi kan gøre mere sammen, end vi kan gøre hver for sig.

 

Hvilke bæredygtige formål ville du og dine medarbejdere vælge at donere til i jeres virksomhed?

Se donationsmulighederne via vores støtteprojekter her:

https://righton-firmagaver.dk/stotteprojekter/

Tilbage til blog