Medieomtale af Right On Firmagaver i Avisen.dk

 

To brødre bag miljøvenlige firmagaver: Lokal Randers-virksomhed tænker på miljøet i en branche, som lige nu er mere sort end grøn.

 

Sådan skriver Avisen.dk bl.a. om vores ambitioner. Vi har nemlig ikke kun store ambitioner på egne vegne. Nej, vi har store ambitioner på hele branchens vegne. Fordi vi mener, at det skal være det nemme valg for alle virksomheder at vælge bæredygtigt.

 

Citat fra artiklen:
“Vi håber at være med til at forandre en relativ sort branche til en langt mere grøn branche.
Miljøvenlige firmagaver er på alle måder det gode valg for en virksomhed. Både når det
gælder miljø og klima samt virksomhedens medarbejdere og bundlinje. Man går ikke på
kompromis med hverken pris eller kvalitet ved at handle miljøvenligt. 
Tværtimod”,
fortæller den ene stifter og ejer, Søren Lund.

 

 

En ny og markant grønnere retning

Hos Right On ønsker vi at sætte en ny og markant grønnere retning for hele firmagavebranchen. Ja vi sagde det: HELE firmagavebranchen (!) “Men hvordan kan I overhovedet sætte en ny retning for en hel branche”, spørger du så måske? Dét kan vi heller ikke love, at vi kan. Men vi har besluttet, at vores virksomhed vil gå forrest som det gode grønne eksempel, som andre virksomheder i branchen kan blive inspireret af.

 

Derfor har gjort det nemt og attraktivt for virksomheder at tilvælge vores koncept, som vi mener er det grønneste i en branche, som ofte er mere over i det “grå”… Hos Right On får du nemlig udelukkende miljørigtige firmagaver, og en samlet grøn løsning, der bidrager positivt til DIN virksomheds bæredygtige omstilling. Vi tror på en fremtid, hvor virksomheder tænker og handler bæredygtigt. Vi har ikke selv alle løsningerne, og vi har en masse at lære endnu, men vi har truffet et klart og tydeligt valgt i vores forretning. Derfor har vi som de første og eneste i firmagavebranchen valgt udelukkende at tilbyde miljøvenlige, certificerede gaver, der rent faktisk gør en positiv forskel.

 

 

Citat fra artiklen:
“Som virksomhed får man hos os kvalitetsprodukter fra kendte brands, der har bæredygtig
omstilling på dagsordenen. Når man køber den slags produkter, får man glade og ikke mindst
stolte medarbejdere, der fortæller den gode historie videre. Vi har sat den miljøvenlige barre højt
for alle produkter. 
Vi tror på en fremtid, hvor virksomheder tænker og handler bæredygtigt. Vi har ikke selv alle løsningerne, og vi har en masse at lære endnu, men vi har truffet et klart og tydeligt valgt i vores forretning. Derfor har vi som de første og eneste i firmagavebranchen valgt udelukkende at tilbyde miljøvenlige, certificerede gaver, der rent faktisk gør en positiv forskel”, fortæller den anden stifter og ejer, Mikkel Lund.

 

Lyder det hele for godt til at være sandt? Dét er det ikke. Det er nemlig god forretning at gøre godt for verden – og medarbejderne elsker virksomheder, der gør det helhjertet!

 

Har du og dine medarbejdere/kollegaer taget stilling til, om julen skal være grøn i år?

 

Læs hele artiklen i Avisen.dk her: https://www.avisen.dk/to-broedre-bag-miljoevenlige-firmagaver_662471.aspx

Køb firmagaver til de ansatte hos RightOn.

Tilbage til blog