7.000 miljørigtige sommergaver til TRYG Forsikring

 

Vi er så mega stolte over, at Tryg Forsikring IGEN har valgt os som leverandør af miljøvenlige firmagaver…! Når Nordens største forsikringsselskab endnu engang gir’ thumbs up til vores koncept, så mærker vi for alvor, at vi er med til at gøre en forskel og trække branchen for firmagaver i en grønnere retning.

Køb firmagaver til de ansatte hos RightOn.

Sidste år gjaldt det julegaver, og denne gang drejer det sig om over 7.000 sommergaver til alle Trygs medarbejdere i både Danmark, Norge og Sverige.

 

Det hele eksekveres via en special-designet vælg-selv-shop, hvor Tryg selv har haft indflydelse på sortimentet, og hvor alle gaverne er miljøvenlige/bæredygtige på hver deres måde.

 

Inden længe er der derfor en masse dejlige sommergaver på vej i miljøvenlig emballage og med CO2-neutral forsendelse via Post Nord. Og oven i hatten giver vi en stor donation til et velgørende projekt, hvor Tryg selv bestemmer formålet.

 

Samtidig er vi så glade for, at Tryg fortsætter med at have stor fokus på bæredygtighed – og at vores løsning støtter op om og bidrager til både Tryg’s Corporate Responsibility Strategy
og til deres indkøbspolitik.

 

Tilbage til blog