WorldPerfect og RightOn indgår SMV:Grøn Projektsamarbejde

 

….. Og vi kan næsten ikke få armene ned 🙂

 

Hos Right On har vi truffet et valg om udelukkende at tilbyde firmagaver med fokus på Miljø og Bæredygtighed.

Men det handler ikke kun om at gøre det…. men at gøre det ORDENTLIGT! 

 

 

Vi vil ikke kun sælge god samvittighed, men sørge for at de virksomheder, der ønsker at bidrage til den grønne omstilling, nu også har mulighed for at gøre det i forbindelse med deres firmagaver.

 

Derfor har vi indgået et samarbejde med Danmarks første bæredygtighedsbureau Worldperfect, som har været bæredygtighedspartner for bl.a. NorthSide Festival, DGI Landsstævne 2022 i Svendborg, The Ocean Race 2023 Aarhus m.fl.

 

Og resultaterne af vores samarbejde overstiger indtil videre klart vores forventninger. Det er ganske enkelt en fantastisk proces, der med Worldperfects kreative og uformelle tilgang og ikke mindst deres dedikerede og enorme viden omkring bæredygtighed bidrager til at gøre Right Ons mission og hele koncept super attraktivt for vores kunder. Og samtidig sættes der en stor, tyk, fed streg under Right Ons seriøse, kompromisløse og 100% ærlige tilgang til det at arbejde med bæredygtig omstilling.

 

At være med til at gøre en forskel ligger dybt i os. Det inspirerer, motiverer og husker os hver dag på, at fremtiden afhænger af de valg, vi træffer i dag.

 

Tak WP gutter og gutinder…. you are awesome… og vi glæder os til at fortsætte forløbet 🙂

Køb jeres firmagaver og firmajulegaver til de ansatte hos RightOn.

Tilbage til blog